רוצה לדעת איך להשתפר?
תן לנו לשאול את הלקוחות שלך.
טיוב נתונים, ביצוע משובים או סקרים מול לקוחות – זו המומחיות שלנו! אנחנו נעזור לך לשמור על קהל לקוחות רלוונטי ומרוצה, להכיר מקרוב את חוויית השירות של הלקוחות שלך ולדעת אם ואיך להשתפר.
שירותי טיוב נתונים – איך זה עובד?
יחד איתך, צוות WeCall יגבש את תסריט השיחה הרצוי בהתאם לשאלות ולפרטים שחשוב לך לברר מול הלקוחות. בהמשך, אנו נפנה לכל לקוח ונעביר אליך דו”ח יומי מפורט, יחד עם הקלטות שיחה לצרכי בקרה. בסיום הפרויקט נגיש לך דו”ח מסכם, הכולל ניתוח סטטיסטי והמלצות שלנו לשיפור השירות.
טיוב נתונים
טיוב נתונים הינו הליך אשר מאפשר לשפר את הנתונים אשר נמצאים בבסיסי נתונים שונים, ומאפשר שימוש נכון ויעיל יותר במידע הנמצא במאגרי הנתונים הללו. כיום כמעט כל ארגון עושה שימוש בבסיסי נתונים באופן שוטף, בין אם אלו בסיסי נתונים של לקוחות, עובדים, מלאי, כספים ועוד. לכן חשוב מאוד לדאוג לכך שכל הנתונים יהיו נכונים, ולא יקרה מצב בו טעות הקלדה פשוטה תשפיע באופן מהותי, ולרעה, על הארגון כולו.
קחו לדוגמא מצב בו מנהלת משאבי האנוש מתייגת בטעות עובד זכר בתור נקבה. לכאורה, טעות הקלדה פשוטה, נכון? בפועל, טעות ההקלדה הזו יכולה לגרום לחישוב שגוי של מיסים, ביטוח לאומי, זכויות שונות התלויות במין ועוד, מה שיצור בלגן גדול לבית העסק, ולעיתים יקח זמן רב עד שיבחינו בטעות.
כיצד יכולות להיגרם טעויות הדורשות טיוב נתונים?
אם אתם בעלי עסק ומשתמשים במאגר נתונים ממוחשב, ישנם מצבים רבים אשר יצריכו מכם ביצוע טיוב נתונים בכדי לוודא שמאגרי הנתונים שלכם מדויקים וללא טעויות.
לדוגמא:
עסק ותיק אשר עד לאחרונה התנהל עם רשומות ידניות וכעת העביר את כל הרישומים הידניים למערכת ממוחשבת. בהעברה הזו יכולות להיות טעויות רבות אשר נובעות מקושי בהבנה של כתב היד, או הקלדה משובשת של אותיות אשר סמוכות במקלדת. מצב בו בעת רישום העובדים נרשמה רק שנת הלידה שלהם, אך בפועל התברר כי נדרש תאריך מלא. במצב כזה יש לפנות לכלל העובדים בכדי לעדכן את התאריכים הנכונים.
הצלבה בין שמות של ערים אשר מופיעות במערכת בשמות שונים. לדוגמא, אם אתם רוצים למצוא את כל העובדים המתגוררים בעיר תל אביב, ותחפשו במאגר הנתונים על פי “תל אביב” תמצאו רק את העובדים אשר רשומים בעיר תל אביב בצורה מדויקת, ולא עובדים אשר תחת השם שלהם העיר נכתבה כ”ת”א” או “תל-אביב”. לכן יש להצליב בין שמות הערים וליצור שם אחיד לכולם.
טעויות אלו, ועוד רבות אחרות, הינן טעויות מוכרות ונפוצות מאוד אשר נמצאות בכל מאגר נתונים ולכן חשוב לבצע טיוב נתונים בכדי שיהיה ניתן להשתמש במאגר באופן יעיל.
טיוב נתונים הוא למעשה תהליך אשר בו בודקים את בסיס הנתונים של הארגון ומתקנים בו נתונים שגויים, שגיאות הקלדה וכדומה, הכל בכדי להפוך את הנתונים בו לטובים ושימושיים יותר. פעמים רבות קורים מצבים בהם בסיס הנתונים של החברה כבר לא יעיל כפי שהיה בעבר, מה שמונע מהחברה להתנהל בצורה טובה ולנהל את מאגר המידע שלה באופן נכון.
קחו לדוגמא מצב בו החברה רוצה לשלוח מייל פרסומי לכל לקוחותיה אשר מתגוררים בבאר שבע, ולשם כך היא מתבססת על מאגר הנתונים. ברגע שהחברה שולחת לתושבי בעיר “באר שבע” כל הלקוחות אשר רשומים על “באר-שבע” או “ב”ש” לא יקבלו את אותו מייל דיוור, וכך החברה יכולה להפסיד כמות גדולה של חשיפה פוטנציאלית. לכן, במהלך טיוב הנתונים יהפכו את כל הלקוחות על שם “באר שבע” בלבד. כך בכל נתון ונתון הקיים במערכת.